ORGASM,
ACTIVATED

Inspiratie. Innovatie. Stimulatie. Ervaar het hoogtepunt van plezier met onze exclusieve digitale must-haves en interactieve Instagram-filters gebaseerd op de sensuele tinten en texturen van de iconische Orgasm kleur. Gecreëerd in samenwerking met web3 kunstenaars ter ere van de Orgasm Month.

ONTDEK ONZE DIGITALE MUST-HAVES

FILTERS BESCHIKBAAR OP 31 JULI
ORGASM, ACTIVATED
Dr. Alex Box

DR. ALEX BOX

"De beroemde warme kleur van de blush definieert de beweging en geest van het kunstwerk en de filter.'

Clara Bacou

CLARA BACOU

"Mijn 3D-avatar straalt dezelfde sensualiteit uit als de iconische Orgasm."

Damara Inglês

DAMARA INGLÊS

"Mijn familie en vrienden gebruiken Orgasm X Blush en dat was mijn inspiratie om de kleur te gebruiken als blush voor het AR-filter. Het idee erachter is dat iedereen die de kleur draagt, zich in de wereld gezien voelt."

Nina Hawkins

NINA HAWKINS

"Mijn werk draait rond vrouwelijke autonomie en past dan ook in het concept van het project. Het provocatieve werk van NARS is baanbrekend, net zoals mijn kunst en personaliteit."

Serwah Attafuah

SERWAH ATTAFUAH

"Ik wilde laten zien hoe Orgasm soms aanvoelt alsof het hele universum rond jou draait - ik wilde uitdrukking geven aan dat gevoel van euforie en zelf-ontdekking."

BOUW DE
SENSATIE OP

Ontgrendel ultieme intensiteit, met exclusieve digitale must-haves geïnspireerd op Orgasm. Plus, een Orgasm cadeau bij elke bestelling. Tijdelijke aanbieding.

ONTDEK NU

JOUW
ORGASM FILTER

Stimuleer virtueel je zintuigen met de interactieve Instagram-filters geïnspireerd op Orgasm. Beschikbaar op 31 juli ter ere van National Orgasm Day.

ONTDEK HIER