NARS PRO VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is NARS PRO?

NARS PRO biedt makeup artists en creatieve professionals exclusieve toegang tot de iconische wereld van NARS. NARS PRO streeft ernaar om mensen die in de wereld van beauty, mode, celebrity, muziek, televisie, film en daarbuiten werken naar een hoger niveau te tillen.

Hoe word ik lid van NARS PRO?

Je moet in aanmerking komen voor één van onze drie lidmaatschappen (leerling, industrie of artist) en je hier online aanmelden. De eisen voor elk lidmaatschap staan vermeld in de vorige link.

Wat zijn de voordelen van een NARS PRO-lidmaatschap?

Voordelen van NARS PRO zijn onder andere*:

  • Korting op producten
  • Exclusieve content
  • Evenementen uitsluitend voor professionals
  • Masterclasses
  • Prioritaire toegang tot de lancering van nieuwe producten
  • Speciale boutique services en open huis evenementen

*Voordelen kunnen per seizoen worden gewijzigd.

Hoe lang duurt het voordat mijn aanmelding is bevestigd?

Je krijgt binnen 14 dagen na inschrijving een bericht via e-mail over de status van je aanmelding. Als je aanmelding niet is bevestigd, ontvang je een e-mail met meer informatie hierover. Je kunt op elk moment een nieuw verzoek tot aanmelding indienen.

Waar kan ik mijn korting gebruiken?

Je PRO-korting kan uitsluitend worden gebruikt op NARScosmetics.fr, NARScosmetics.co.uk, NARScosmetics.ie, NARScosmetics.it, NARScosmetics.de, NARScosmetics.es, NARScosmetics.be en NARScosmetics.eu.

Is mijn korting van toepassing op elke aankoop die ik doe?

De korting is van toepassing op alle in aanmerking komende artikelen.


Hoe wordt mijn PRO-korting op de NARS-website toegepast?

Je PRO-korting wordt automatisch online toegepast op je bestelling bij de laatste stap van het afrekenen, zolang je bent ingelogd op je NARS-account. Zorg ervoor dat je het factuuradres gebruikt dat is gekoppeld aan je creditcard voor online aankopen.

Wat zijn de voorwaarden voor mijn korting?

NARS Cosmetics verkoopt en verzendt producten alleen naar klanten van NARS. We behouden ons het recht voor om je bestelling te weigeren of te annuleren als we vermoeden dat je een product koopt voor wederverkoopdoeleinden.

NARS kan, naar eigen goeddunken, elke bestelling weigeren of annuleren en de bestelhoeveelheid beperken. NARS kan ook aanvullende kwalificerende informatie vereisen voordat een bestelling wordt geaccepteerd of verwerkt. NARS behoudt zich het recht voor om op elk moment na ontvangst van je bestelling deze om welke reden dan ook te accepteren of te weigeren. Als NARS een bestelling annuleert die al betaald is, zal NARS het gefactureerde bedrag terugbetalen.

Producten zijn uitsluitend verkrijgbaar op NARScosmetics.fr, NARScosmetics.co.uk, NARScosmetics.ie, NARScosmetics.it NARScosmetics.de, NARScosmetics.es, NARScosmetics.be en NARScosmetics.eu. Kopers moeten op de hoede zijn voor vervalsingen en NARS Cosmetics-producten die via onrechtmatige kanalen worden verkocht.

Mag ik mijn PRO-korting delen?

De korting is niet overdraagbaar. Je NARS PRO-korting is rechtstreeks gekoppeld aan je naam, e-mailadres en factuuradres. NARS behoudt zich het recht voor om een PRO-lidmaatschap in te trekken als we vermoeden dat het wordt gebruikt door niet-erkende gebruikers.

Is er een limiet aan wat ik kan kopen met mijn korting?

Je mag maximaal 5 stuks van hetzelfde SKU-nummer kopen bij gebruik van je NARS PRO-korting.

Hoe kan ik mijn accountgegevens bijwerken?

Neem hier contact met ons op voor alle vragen over wijzigingen in je PRO-accountgegevens.

Mijn lidmaatschap is bevestigd, maar mijn korting wordt niet weergegeven in mijn bestelling bij het betalen. Hoe kan ik dit oplossen?

Je moet ingelogd zijn op je account met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikte toen je je aanmeldde voor je PRO-lidmaatschap. Neem hier contact met ons op als je hulp nodig hebt.

Ik heb een vraag over mijn bestelling. Met wie kan ik contact opnemen?

Ga hier naar de pagina van onze klantenservice.

Hoe kan ik mijn PRO-korting naar een hoger niveau van lidmaatschap upgraden?

Meld je hier opnieuw aan met nieuwe gegevens en wacht de bevestiging af.

Krijg ik ook een fysieke NARS PRO-kaart?

Je NARS PRO-lidmaatschap is gekoppeld aan je naam, e-mailadres en inloggegevens. Op dit moment verwerken we niet langer fysieke NARS PRO-kaarten.

Nog meer vragen?

Neem hier contact met ons op voor andere vragen.